Glasbewassing

Op traditionele manier of met steelbewassing.

Informatie of een offerte voor glasbewassing?

Schone ramen geven meer uitstraling

Glasbewassing aan zowel binnen- als buitenzijde van gebouwen, wij draaien onze hand er niet voor om. Hoe hoog het gebouw ook is, of hoe lastig bereikbaar de ruiten: we hebben altijd een oplossing op maat. 

 
Moeilijk bereikbare plaatsen

Door de inzet van hoogwerkers en gevelinstallaties kunnen we op iedere plaats komen. Ook als deze moeilijk bereikbaar is: wij kunnen overal bij. Wij stemmen het in te zetten materieel af op de gewenste werkzaamheden.

Hoe werkt telescoopglasbewassing?

We wassen de ramen op de traditionele manier en met telescoopbewassing.

Door middel van een borstel op een telescoop stok borstelt en spoelt men de ramen inclusief omlijstingen schoon. Het water dat hierbij gebruikt wordt is gedemineraliseerd water. Dit “pure” water heeft een reinigende werking, hierdoor hoeft er dan ook geen reinigingsmiddel toegevoegd te worden.

Belangrijk bij deze werkwijze is dat men goed spoelt met het pure water. Doordat er goed gespoeld wordt zal al het vuil op de ramen en kozijnen verwijderd worden. Hierdoor blijft er na de spoeling alleen maar schoon puur water achter. Het pure gedemineraliseerde water hoeft dan ook niet meer middels een wisser van het raam te worden verwijderd. Het droogt door de puurheid streep loos op!

Vragen of een vrijblijvende offerte?

Neem contact op!

+31(0)6-53553437 | info@glazenwassersharderwijk.nl

Vragen of een vrijblijvende offerte?

Neem contact op!

+31(0)6-53553437

info@glazenwassersharderwijk.nl